Bomen op Oolde

Met de jaren worden ze alleen maar mooier, … de bomen langs paden op Landgoed Oolde. Om de paden zo mooi en veilig te houden is onderhoud aan de bomen belangrijk en noodzakelijk. Daarom is landgoed Oolde constant bezig met het vervangen van zieke of dode bomen. U kunt bijdrage aan het instandhouder van deze bijzondere bomen door een boom te adopteren.

Zie hiernaast hoe Oolde laatst op het NOS journaal was.

Park ontwikkeld door Copijn

Kenmerkend voor landgoed Oolde is het in de 19e eeuw aangelegde park met vijver en weilanden door Henri Copijn. Samen met het Grote Huis geeft dit een uniek en herkenbaar aanzien. De paden en laantjes op Oolde zijn zo’n 150 jaar geleden aangelegd. Natuurlijk zijn de bomen destijds geplant om “de Havezate Oolde” een fraai aanzien te geven. Dat is gelukt; nu moeten wij het alleen nog maar in stand houden.

Lees over Copijn en Oolde

Boom adopteren voor Oolde

Met uw adoptie draagt u niet alleen bij aan het in stand houden van de schoonheid op Oolde waar jaarlijks zoveel mensen van genieten, u draagt ook bij aan het in stand houden van cultureel erfgoed. Daarnaast krijgt u de mogelijkheid bij het adopteren van een boom om een speciale plek te creëren, waar u iemand kan herinneren of herdenken.

Wat betekent uw adoptie van een boom aan Oolde?

  • U kunt 1 of meerdere bomen adopteren aan Oolde a €185,00 per boom.
  • Hiervoor krijgt u:
    • een penning met een uniek nummer;
    • een officieel adoptie certificaat (hierop kunt u een boodschap zetten van max 30 woorden).
  • U adopteert aan een ANBI waardoor uw gift aftrekbaar is voor de belasting. Lees meer.

Met uw adoptie werken wij samen aan de toekomst van de prachtige bomen op landgoed Oolde. Heeft u vragen neem dan gerust contact op via info@landgoedoolde.nl.