Bomen op Oolde

Met de jaren worden ze alleen maar mooier, … de bomen langs paden op Landgoed Oolde. Om de paden zo mooi en veilig te houden is onderhoud aan de bomen belangrijk en noodzakelijk. Daarom is landgoed Oolde constant bezig met het vervangen van zieke of dode bomen. U kunt bijdrage aan de instandhouding van deze bijzondere bomen door een boom te adopteren.

Zie hiernaast hoe Oolde laatst op het NOS journaal was.

Park ontwikkeld door Copijn

Kenmerkend voor landgoed Oolde is het in de 19e eeuw aangelegde park met vijver en weilanden door Henri Copijn. Samen met het Grote Huis geeft dit een uniek en herkenbaar aanzien. De paden en laantjes op Oolde zijn zo’n 150 jaar geleden aangelegd. Natuurlijk zijn de bomen destijds geplant om “de Havezate Oolde” een fraai aanzien te geven. Dat is gelukt; nu moeten wij het alleen nog maar in stand houden.

Boom adopteren op Oolde

Met uw adoptie van een boom draagt u niet alleen bij aan het in stand houden van de schoonheid op Oolde waar jaarlijks zoveel mensen van genieten, u draagt ook bij aan het in stand houden van nationaal cultureel erfgoed. Daarnaast krijgt u de mogelijkheid bij het adopteren van een boom om een speciale plek te creëren, waar u iemand kan herinneren of herdenken.

Wat betekent uw adoptie van een boom op Oolde?

  • U kunt 1 of meerdere bomen adopteren op Oolde à €185,00 per boom.
  • Hiervoor krijgt u:
    • een QR-code gelinkt aan de boom die geadopteerd heeft;
    • gelegenheid om een persoonlijke boodschap van ongeveer 30 woorden te koppelen aan de boom.
  • Met uw adoptie schenkt u aan een ANBI waardoor dit bedrag aftrekbaar is voor de belasting. Lees meer.

Met uw adoptie werken wij samen aan de toekomst van de prachtige bomen op landgoed Oolde.

Heeft u vragen neem dan gerust contact op met Robert en Cathrien Croll – van Verschuer via info@landgoedoolde.nl.